Njoftime

Rrjeti i ofruesve të Shërbimit në Kopshte/ Shkolla- Qendra e Shërbimeve PRO PAK

Qendra e Shërbimeve PRO PAK pranë Fondacionti Down Syndrome Albania kërkon të krijojë Rrjetin e Profesionisteve, për të ofruar shërbimin e mbështetjes për fëmijët me aftësi të kufizuara në kopësht dhe shkollë. Profesionistët të cilët do të bëhen pjesë e këtij rrjeti do të punojnë ngushtësisht me stafin e Qendrës të Shërbimeve PRO PAK. Personat duhet të përmbushin kriteret e mëposhtme: 1. Të ketë diplomë bachelor në psikologji, logopedi apo punë sociale. 2. Të ketë diplomë master në psikologji, logopedi apo punë sociale (e preferueshme ). 3. Të kenë të paktën 1 vit eksperiece pune në kopësht shkollë apo proces terapeutik. 4. Të njohë gjuhën angleze dhe/ose italiane. Personat e interesuar te dergojne nje CV te perditesuar ne adresat e e-mailit: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. dhe Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.. Per cdo informacion apo paqartesi kontaktoni ne nr. 068 80 42 222.