Dhuroni me OpenPay

Dhuroni me "Skano&Paguaj" në aplikacionin tuaj "Raiffeisen ON". Mundësuar nga OpenPay*

Mbështesni Shërbimet Tona Terapeutike Për Fëmijët me Aftësi Të Kufizuara.

Nëse dëshironi të merrni më shumë informacion mbi fëmijët që mbështesim me shërbime pa pagesë, lutem na kontaktoni në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.. Faleminderit nga zemra! 

Ju lutem vendosni te dhenat e dhurimit

Id e Dhurimit:


Emri Juaj:


Email:


Monedha:


Shuma :


Pershkrimi:

*Kjo mënyrë dhurimi është me komision Zero si për dhuruesin ashtu dhe për Fondacionin tonë.


 

Mënyra të tjera dhurimi :

 

Dhuroni me karte
Dhuroni me EasyPay
Dhuroni me Paypal
Dhuroni me Banke