Në kuadër të Tetorit

Lëviz me mua!...në Muajin e Ndërgjegjësimit për sindromën Down- Tetor 2016

Në kuadër të muajit Tetor, Muajit të Ndërgjegjësimit për sindromën Down, Fondacioni Down Syndrome Albania nis fushatën Lëviz me mua!, për të ndërgjegjësuar shoqërinë mbi të drejtat dhe potencialin e individëve me sindromën Down.  


Buddy Walk® Albania “Eja të kesh një shok për kokë përkrah teje”,  2016

E Shtunë, 8 Tetor
Ora 11:00
Nisja nga Materniteti "Mbretëresha Geraldinë"  dhe mbërritja tek "Tirana Sport Zone", Shehi Nënë Tereza.

Pas përfundimit të ecjes, do ketë program argëtues për të gjithë! 
Bashkohu me ne!